Get Adobe Flash player

 

WAT IS WAXHANDS ?


Welkom op de site van WAXHANDS BENELUX.

WAXHANDS is de nieuwe attractie voor jong en oud, een unieke mix van creativiteit, kunst en plezier. Men wil WAXHANDS zien, voelen, ervaren en vooral: hebben 

WAXHANDS , is een perfecte klantenbinder en werkt echt als een magneet op het publiek!

WAXHANDS is inzetbaar op o.a.; attractieparken, diverse evenementen, bedrijfsfeest, kinderfeest, markt, braderie, winkelcentra, beurzen, enz. enz.

WAXHANDS levert het complete concept aan o.a. Madame Tussauds in Amsterdam, Londen, Berlijn en Wenen. Het is daar absoluut een TOP attractie!

Met WAXHANDS kunt u de hand van uw klant driedimensionaal kopiëren.  Uw klanten ontvangen hun eigen waxhand , een perfecte 1:1 kopie van hun hand in wax, zo gedetailleerd dat zelfs de vingerafdrukken zichtbaar zijn!

De hand kan geheel naar wens van Uw klant zelfs in verschillende kleuren uitgevoerd worden. Ook zijn zeer veel handvormen ('duimpje-op', het 'V'-teken) mogelijk.

Ook kan men diverse voorwerpen meedippen, of het nou een visitekaartje, een aansteker, of een bloem is, het kan prima samen met de hand in de wax gedipt worden. De waxhand is dus een uniek  en origineel product!

WAXHANDS heeft meerwaarde; de waxhand komt meestal op een prominente plaats in het huis van uw klanten te staan; de woonkamer, kinderkamer, blikvanger op kantoor enz.  Dit betekent dus: naar de waxhand kijken = uw bedrijf of het evenement herinneren. Men laat de waxhand aan vrienden zien = reclame!

WAXHANDS is ook uitermate geschikt als gadget. Bijvoorbeeld: “ik geef je mijn hand” voor Valentijnsdag en bruiloften. Ook heel interessant en origineel als (bedrijfs)relatie-geschenk, promotie,- en reclameartikel. Ook in deze branche,- en marktsegmenten zijn er zeer veel creatieve omzet mogelijkheden te bedenken.

Kinderen en volwassenen sluiten aan in de rij om een waxhand te laten maken